Η Ραφαέλα Καρά σε δημόσια εμφάνισή της, το 1988 | EPA/CLAUDIO ONORATI
Επικαιρότητα

Ρώμη: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Ραφαέλα Καρά

Την Τετάρτη το απόγευμα, η σορός θα μεταφερθεί από το σπίτι της πολυαγαπημένης των Ιταλών μέχρι το δημαρχείο της Αιώνιας Πόλης με στάσεις στα κεντρικά στούντιο, σε ένα θέατρο και στα γραφεία της δημόσιας τηλεόρασης RAI
Protagon Team

Η σορός της Ραφαέλα Καρά, η οποία πέθανε την Δευτέρα, σε ηλικία 78 ετών, πρόκειται να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη στο δημαρχιακό μέγαρο της Ρώμης, το Καπιτώλιο.

Την Τετάρτη το απόγευμα, η σορός θα μεταφερθεί από το σπίτι της  καλλιτέχνιδας μέχρι το δημαρχείο της Αιώνιας Πόλης. Ενδιάμεσα, η πομπή θα σταματήσει μπροστά στα κεντρικά στούντιο, σε ένα θέατρο και στα γραφεία της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης RAI.

Σε όλες τις στάσεις θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η δημοφιλής ιταλίδα σόου γούμαν, η οποία ταύτισε σε μεγάλο βαθμό την καριέρα της με την ταυτότητα και την εξέλιξη της RΑΙ.

Η κηδεία της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας και τηλεπαρουσιάστριας θα τελεσθεί την Παρασκευή το μεσημέρι στην εκκλησία Σάντα Μαρία Ιν Αρα Τσέλι, στην Πιάτσα Βενέτσια.

Η Ραφαέλα Καρά , εκφράζοντας τις τελευταίες της επιθυμίες, είχε ζητήσει ένα απλό φέρετρο από ακατέργαστο ξύλο και μετά την κηδεία η σορός της να αποτεφρωθεί.