Protagon A περίοδος

Κερδίστε βιβλία από τον Ιανό

Έπειτα από κλήρωση 10 τυχεροί, που θα αφήσουν το σχόλιό τους εδώ, θα κερδίσουν από ένα βιβλίο. Πέντε το βιβλίο «Λοντονιστάν» του Γκαουτάμ Μαλκάνι και πέντε ο βιβλίο «Ο Πλαστογράφος» του Πίτερ Κάρει.

Αρτεμις Καπούλα

Στον αριθμό 34 της οδού Ακαδημίας, μετακόμισε το IANOS BAZAAR και σε συνεργασία με τη Sui Generis Music γέμισε τα ράφια των δύο ορόφων του με τα καλύτερα CD & DVD του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.
 
Προμηθευθείτε βιβλία, CD και  DVD σε τιμές που ξεκινούν από 1€ και προετοιμαστείτε για την επόμενη σχολική χρονιά, αποκτώντας έγκαιρα όλα τα απαραίτητα σχολικά και εκπαιδευτικά βιβλία από τις μοναδικές προσφορές που μπορείτε να βρείτε στο bazaar.

Πάνω από 5.000 τίτλοι CD & DVD, με τα έργα των σημαντικότερων ελλήνων και ξένων δημιουργών, θα είναι στην διάθεσή  σας, δίπλα σε επιλεγμένα μυθιστορήματα, σημαντικά δοκίμια, σπάνιες μελέτες, λευκώματα αλλά και μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά παιδικά και εκπαιδευτικά βιβλία, σημαντικών εκδοτών!
 
Στο IANOS BAZAAR θα βρείτε βιβλία των:
Βασίλη Βασιλικού, Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, Γιώργη Γιατρομανωλάκη, Άμος Οζ, Στήβεν Κινγκ, Γαλάτειας Καζαντζάκη, Νταν Μπράουν, Ιζαμπέλ Αλιέντε, Λου ντε Μπερνιέρ, Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, Μένη Κουμανταρέα, Κάθριν Νεβίλ Γιάννη  Ξανθούλη, Πρίμο Λεβί Γιώργου Σκαμπαρδώνη, Ίρβιν Γιάλομ, Μάικλ Γκρεγκόριο Σώτης Τριανταφύλου, Διονύση Χαριτόπουλου Ναγκίμπ Μαχφούζ, Πήτερ Κάρεϊ, Άλι Σμιθ  κ.α.

Επίσης μπορείτε να διαλέξετε CD ανάμεσα σε 5.000 τίτλους μεταξύ των οποίων και οι καλύτεροι ελληνικοί δίσκοι όλων των εποχών!

"Ο δρόμος"  (Μ. Πλέσσας – Λ. Παπαδόπουλος), "Ο Ανθρωπος με το Γαρύφαλλο" (Μ. Θεοδωράκης), Ποτέ την Κυριακή" (Μ. Χατζιδάκις), " Έξι λαϊκές ζωγραφιές και το καταραμένο φίδι" (Μ. Χατζιδάκις), "Οι μπαλάντες της οδού Αθηνάς" (Μ. Χατζιδάκις), "Γράμματα από την Γερμανία" (Μ. Θεοδωράκης), "Τραπεζάκια έξω" (Σαββόπουλος), "Ρεζέρβα" (Δ. Σαββόπουλος), "Κόντραμπάντο" (Στ. Σπανουδάκης-Ελ. Αρβανιτάκη), Η εκδικηση της γυφτιάς" (Ν. Ξυδάκης-Μ. Ρασούλης), "Τροπάρια για φονιάδες"(Θ. Μικρούτσικος), "Σταυρός του Νότου" (Θ. Μικρούτσικος), "Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες" (Γλυκερία), "Χαράτσι" (Ν. Παπάζογλου), "Μέσω νεφών"(Ν. Παπάζογλου), "Λαϊκά Προάστια" (Ηλ. Ανδριόπουλος με την Σωτηρία Μπέλλου), "Το φράγμα" (Δ. Μούτσης), "Τρίτη Ανθολογία" (Γ. Σπανός), "Τα σκόρπια" (Μ. Ρασούλη), "Άνοιξη Θεσσαλονίκη" (Σ. Γιαννάτου), "Τα τραγούδια της Μεσογείου" (Σ. Γιαννάτου), "Μόνο νερό στη ρίζα" (Χρ. Θηβαίος), "Βόλτα" (Μπ. Στόκας), "Από την Ελευσίνα στο Ηρώδειο" (Μ. Μητσιάς).

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, μια επίσκεψη από τον IANOS BAZAAR είναι απαραίτητη

Έπειτα από κλήρωση 10 τυχεροί, που θα αφήσουν το σχόλιό τους εδώ, θα κερδίσουν από ένα βιβλίο. Πέντε το βιβλίο «Λοντονιστάν» του Γκαουτάμ Μαλκάνι και πέντε ο βιβλίο «Ο Πλαστογράφος» του Πίτερ Κάρει.

(Παρακαλούμε, κατά την υποβολή σχολίων, να χρησιμοποιείτε έγκυρο email ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κληρωθείτε. Για περισσότερες προσκλήσεις, δείτε εδώ.
 

** Οι τυχεροί είναι:

Λοντονιστάν

3.ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ
7.Κασσάνδρα
13.Ευθύμης Ν.
17.Νίκος
26.ΑΝΕΣΤΗΣ

Πλαστογράφος

1.Αμαλία Κοκκίνου
4.ΦΙΛΙΩ
10.Μανώλης Κουτεντάκης  
15.Στέλλα
24.ΦΛΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ