Ο Παύλος Πολάκης σε ρόλο μπουρλοτιέρη από το κομματικό βήμα του ΣΥΡΙΖΑ | ΙΝΤΙΜΕnews
Επικαιρότητα

Πολάκης: «Θα πάρουμε τις εκλογές αν κάποιοι πάνε φυλακή»

Το δικό του θεώρημα για το πώς θα μπορέσει να κρατηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για μία ακόμη τετραετία, παρουσίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή
Protagon Team

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, αρκεί η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, στέλνοντας κάποιους στη φυλακή!

Αυτό βροντοφώναξε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο πάντα αθυρόστομος αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε μία προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των συντρόφων του και να δείξει ποιος τελικά είναι ο δρόμος για τη εκλογική νίκη.

Σύμφωνα με το… «θεώρημα Πολάκη», ο  ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί και πάλι νικητής, υπό την προϋπόθεση η Δικαιοσύνη να επιταχύνει -επιτέλους- τις διαδικασίες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων ώστε «κάποιοι» -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- «να οδηγηθούν στις φυλακές».

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή», επανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός κατά την τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή, υπογραμμίζοντας ότι σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος δεν πρέπει να δίνεται καμία αναβολή στη διενεργούμενη προνάκριση.

Σε κάθε περίπτωση, πρόσθεσε, η Δικαιοσύνη πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς καθώς, όπως υποστήριξε, σε συγκεκριμένες υποθέσεις «υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών» (χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω).

Αναφερόμενος στο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης, ο κ. Πολάκης εκτίμησε ότι θα πρέπει ορισμένες διαδικασίες να επιταχύνονται  και ενδεικτικά διερωτήθηκε: «Γιατί να υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση;»

Στο σχόλιό του τέλος για τον Πάνο Καμμένο και την εντεινόμενη ημέρα με την ημέρα κυβερνητική κρίση, ο αναπληρωτής υπουργός αρκέστηκε να πει ότι  «με τον Καμμένο συμφωνήσαμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, όχι να γίνουμε ιδεολογικά αδέλφια»!