Τζένιφερ Λόρενς και Κουκ Μαρόνεϊ, λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο τους | Facebook
Επικαιρότητα

Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της η Τζένιφερ Λόρενς

Η 28χρονη ηθοποιός ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον 34χρονο Κουκ Μαρόνεϊ σε μία λαμπερή τελετή με περίπου 150 εκλεκτούς καλεσμένους
Protagon Team

Η 28χρονη ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς παντρεύτηκε με τον 34χρονο αγαπημένο της, Κουκ Μαρόνεϊ σε μία λαμπερή τελετή με περίπου 150 εκλεκτούς καλεσμένους, ανάμεσά τους σταρ του Χόλιγουντ και της σόουμπιζ όπως η Aντέλ, η Κρις Τζένερ, η Εμα Στόουν, η Κάμερον Ντίαζ, η Νικόλ Ρίτσι και η Aσλεϊ Ολσεν.

Το ζευγάρι επέλεξε μία ρομαντική τοποθεσία στο Ρόουντ Αϊλαντ και τα μέτρα ασφαλείας ήταν εξαιρετικά αυξημένα για να αποφευχθεί η παρουσία φωτογράφων και παπαράτσι.

Και ενώ το ζευγάρι προσπάθησε να μην διαρρεύσει κάποια φωτογραφία, τελικά δεν τα κατάφεραν καθώς κάποιοι λογαριασμοί χρηστών του Instagram ανάρτησαν την πρώτη φωτογραφία της Λόρενς ως «κυρία Μαρόνεϊ» πλέον:

Η Λόρενς, που κατέφθασε στην τελετή φορώντας ένα υπέροχο ροζ φόρεμα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει ότι ο Κουκ είναι ο άντρας που ερωτεύτηκε πιο πολύ από όλους και μόλις τον γνώρισε ένιωσε αμέσως πως θέλει να τον παντρευτεί.

Η ηθοποιός και ο ιδιοκτήτης γκαλερί έργων τέχνης αρραβωνιάστηκαν πριν από οκτώ μήνες και σύντομα πέρασαν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κατά κοινή ομολογία πάντως, πλην της νύφης, την προσοχή όλων έκλεψε η κολλητή φίλη της Λόρενς, Εμα Στόουν που προσήλθε στην τελετή σαν βαμπ-ηθοποιός της δεκαετίας του 1920, φορώντας ένα γκρι βελούδινο φόρεμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αμερικανικών ΜΜΕ, το μενού ήταν ιδιαίτερα γκουρμέ και σχεδιασμένο ώστε να κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Αρχικά, το μπαρ σέρβιρε ιδιαίτερα κοκτέιλ με σαμπάνια, μπέρμπον και τζιν και στη συνέχεια το δείπνο είχε κέικ γλυκοπατάτας, κροκέτες μπακαλιάρου, λαχανάκια Βρυξελλών με κρόκο αυγού και καπνιστή χοιρινή κοιλιά με τουρσί μήλου να είναι διαθέσιμα.

Για κυρίως πιάτο, οι φίλοι του ζευγαριού είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε ποδαράκι μοσχαριού πέντε εβδομάδων με σος μούρων και ψητό ψάρι με βούτυρο εμποτισμένο με λεμόνι.

Φυσικά, υπήρχε και επιδόρπιο που περιλάμβανε λουκουμάδες με κρέμα από μπέρμπον και ζάχαρη κανέλας, σπιτικά marshmallows και πουτίγκα με σοκολάτα και αλατισμένη καραμέλα και μήλο.