Επικαιρότητα

Οταν ο Ερντογάν κοιμήθηκε σε συνέντευξη Τύπου

Την ώρα που ο μολδαβός ομόλογός του τον υποδεχόταν στη χώρα του, ο πρόεδρος της Τουρκίας συνελήφθη από τις κάμερες να κλείνει τα μάτια και να κατεβάζει το κεφάλι
Protagon Team

Οι συνεντεύξεις Τύπου δεν είναι και το καλύτερο μέρος για να κοιμηθεί κανένας και αν μάλιστα είναι και αρχηγός κράτους οι εντυπώσεις δεν είναι καλές.

Είτε επρόκειτο για κούραση, είτε όχι, ο Ταγίπ Ερντογάν συνελήφθη από την κάμερα να γέρνει το κεφάλι και να κλείνει τα μάτια την ώρα που μιλούσε ο μολδαβός πρόεδρος Ιγκόρ Ντόντον.

Ο τούρκος πρόεδρος έφτασε χθες Πέμπτη στη Μολδαβία για διήμερη επίσκεψη.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Twitter τούρκος δημοσιογράφος, αυτοεξόριστος μάλιστα λόγω του τούρκου προέδρου, φαίνεται ο Ερντογάν να παραδίδεται στον ύπνο – και μάλιστα όχι μόνο μία φορά.

Σε άλλα σημεία ανακάτευε τις σημειώσεις του, πείραζε διαρκώς το μικρόφωνο που είχε μπροστά του και κοίταζε προς τα κάτω.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που φαίνεται να αποκοιμήθηκε σε συνέντευξη τύπου ο τούρκος πρόεδρος. Πέρυσι αποκοιμήθηκε την ώρα που μιλούσε ο ουκρανός ομόλογός του Πέτρο Ποροσένκο.

Οι επίσημες φωτογραφίες με τον Ιγκόρ Ντοντόν είναι κάπως περισσότερο ζωηρές (Murat Cetinmuhurdar/Presidential Press Office/Handout via REUTERS)