Εξαιτίας των επεισοδίων διακόπηκε ο αγώνας στο 70ο λεπτό | Intimenews/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Επικαιρότητα

Οκτώ συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο από τα γεγονότα και ενδέχεται να προχωρήσουν στην προσαγωγή και άλλων ατόμων που θα κληθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης
Protagon Team

Σε οκτώ συλλήψεις είχαν προβεί ως αργά το βράδυ της Κυριακής οι αστυνομικές αρχές για τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Λόγω των επεισοδίων διακόπηκε ο αγώνας στο 70ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Οι Αρχές έχουν στη διάθεση τους βίντεο από τη στιγμή των επεισοδίων, όπου διακρίνονται αρκετοί εκ των ταραξιών, οι οποίοι σε δύο περιπτώσεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στην πρώτη περίπτωση κατευθύνθηκαν στον μικρό πάγκο του Ολυμπιακού, όπου χτύπησαν ανθρώπους του συλλόγου. Από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ έγινε λόγος και για μαχαίρι που είχε στην κατοχή του ένας από τους ταραξίες.

Σύμφωνα με τον νόμο που είναι σε ισχύ, σε όσους συνελήφθησαν θα ασκηθεί άμεσα από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη και θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, κάτι που σημαίνει πως θα τους απαγορευτεί η είσοδος σε γήπεδα μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση τους. Στη συνέχεια θα αποφασίσει ο δικαστής τη συνέχιση ή όχι της τιμωρίας.

Αν οι συλληφθέντες παραβούν τους περιοριστικούς όρους, τότε κινδυνεύουν άμεσα με ποινή φυλάκισης.