Ο Αρτσι στην αγκαλιά του Χάρι και της Μέγκαν | Dominic Lipinski/Pool via REUTERS
Επικαιρότητα

Και το όνομα αυτού… Αρτσι!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γνωστοποίησαν το όνομα του νεογέννητου γιου τους. «Προτιμούμε να μην χρησιμοποιήσουμε τίτλους ευγενείας προς το παρόν» δήλωσε το ζευγάρι
Protagon Team

Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση του μωρού στην 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και στα ΜΜΕ (εδώ), ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γνωστοποίησαν το όνομα που θα λάβει ο νεογέννητος γιος τους: Αρτσι.

Οπως ανέφερε το BBC το πλήρες όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας θα είναι Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ.

«Προτιμούμε να μην χρησιμοποιήσουμε τίτλους ευγενείας προς το παρόν» δήλωσε το ζευγάρι. Ο Χάρι και η Μέγκαν παρουσίασαν το βρέφος στην προγιαγιά, βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και στον προπάππου, πρίγκιπα Φίλιππο στο Κάστρο του Γουίνδσορ. Παρούσα στη φωτογραφία και η Ντόρια Ράγκλαντ, μητέρα της Μέγκαν.

Η ανακοίνωση του ονόματος έβαλε και ένα τέλος στον χορό των στοιχημάτων για το όνομα του νεογέννητου αγοριού που είναι ο έβδομος στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο. Η Ελισάβετ Β’ έχει πλέον οκτώ δισέγγονα.

Μολονότι, όπως δήλωσαν οι γονείς του ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, ο Αρτσι δεν έχει τίτλο ευγενείας, θα ονομαστεί αυτομάτως «πρίγκιπας Αρτσι» μόλις ο παππούς του, ο πρίγκιπας Κάρολος και πρώτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, γίνει βασιλιάς.