Η Τέιλορ Σουίφτ, όταν δεν σαγηνεύει επί σκηνής, επηρεάζει την κοινή γνώμη μέσω social media | Taylor Swift / Facebook
Επικαιρότητα

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι πια απολιτίκ – θα ψηφίσει Δημοκρατικούς

Η αμερικανίδα σταρ με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers, έσπασε τη σιωπή της σχετικά με το τι σκοπεύει να ψηφίσει, βάζοντας τέλος στις φήμες που την ήθελαν στο πλευρό των Ρεπουμπλικανών
Protagon Team

Η Τέιλορ Σουίφτ τηρούσε ως σήμερα σιγή ιχθύος σχετικά με το τι ψηφίζει, με αποτέλεσμα να δεχθεί έντονη κριτική, κυρίως κατά τη διάρκεια των κρίσιμων εκλογών του 2016. Και αν αναρωτιέστε γιατί έχει τόσο μεγάλη σημασία η πολιτική άποψη μίας ποπ σταρ, αρκεί να σκεφτείτε πόσους εκατοντάδες χιλιάδες followers έχει στα social media, για να καταλάβετε ότι στην εποχή μας όλα περνούν από την «κάλπη» του Ιντερνετ.

Τώρα όμως, όπως αναφέρει το BBC, η δημοφιλής τραγουδίστρια σπάει τη σιωπή της, υποστηρίζοντας όχι έναν, αλλά δύο πολιτικούς: τον Δημοκρατικό του Τενεσί Φιλ Μπρέντεσεν για τη Γερουσία των ΗΠΑ και τον Τζιμ Κούπερ για τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

«Στο παρελθόν, ήμουν διστακτική στο να εκφράσω δημόσια τις πολιτικές μου απόψεις, αλλά λόγω διάφορων γεγονότων στη ζωή μου και στον κόσμο, αισθάνομαι διαφορετικά τώρα για αυτό» έγραψε η Σουίφτ σε ανάρτηση στο Instagram.

Η Σουίφτ είπε ότι τους υποστηρίζει επειδή «δεν μπορεί να ψηφίσει κάποιον ο οποίος δεν έχει τη θέληση να παλέψει για την αξιοπρέπεια όλων των Αμερικανών, ανεξαρτήτως χρώματος δέρματος, ανεξαρτήτως φύλου ή ερωτικού συντρόφου».

Ο Μπρεντέσεν, ευτυχής για τη στήριξη της δημοφιλέστατης Τέιλορ στο πρόσωπό του, έγραψε στο Τουίτερ: «Είμαι ευγνώμων που έχω τη στήριξή σου και για το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι με καταγωγή από το Τενεσί είναι έτοιμοι να αφήσουν τις κομματικές διαμάχες και να αρχίσουν να αγωνίζονται. Ευχαριστώ Τέιλορ για τα ευγενικά σου σχόλια».

Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το μήνυμά της με μία παράκληση: «Σας παρακαλώ, ενημερωθείτε για τους υποψήφιους της Πολιτείας σας και ψηφίστε με βάση αυτόν που εκπροσωπεί ή είναι κοντά στις αξίες σας. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ψηφίσουμε».