Η Μαρία Σάκκαρη απογοητευμένη. Ηταν ο σπουδαιότερος αγώνας της καριέρας της. Μέχρι τον επόμενο φυσικά | REUTERS/Benoit Tessier
Επικαιρότητα

Η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Ρολάν Γκαρός

Θα ήταν ένα απίστευτο επίτευγμα για το ελληνικό τένις. Ομως η ελληνίδα αθλήτρια ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Τσέχα Κρεϊτσίκοβα έπειτα από ένα θρίλερ 3,5 ωρών στο Παρίσι
Protagon Team

Εναν πόντο μακριά από τον τελικό του Ρολάν Γκαρός βρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη, που τελικά ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Το παιχνίδι της Σάκκαρη με την Κρεϊτσίκοβα ήταν αμφίρροπο μέχρι την τελευταία στιγμή. Η ελληνίδα τενίστρια ήταν νευρική στο πρώτο σετ και έχασε με 7-5. Στο δεύτερο σετ, όμως, έδειξε την ανωτερότητά της και επικράτησε με 6-4.

Το παιχνίδι τελικά κρίθηκε στο τρίτο σετ και έπειτα από 16 συνολικά γκέιμς. Η Μαρία Σάκκαρη μάλιστα βρέθηκε έναν πόντο μακριά από τον τελικό στο ένατο γκέιμ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει μία ακόμα απίστευτη πρόκριση.

Τελικά, η Κρεϊτσίκοβα ήταν πιο ψύχραιμη στο τελικό στάδιο του παιχνιδιού και κέρδισε την παρουσία της στον τελικό του Παρισιού ύστερα από 3,5 ώρες αγώνα.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Αναστασία Παβλουτσένκοβα.