H χειραψία τους και το βλέμμα του γάλλου προέδρου προς το 37χρονο μοντέλο έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στα γαλλικά μέσα | Instagram
Επικαιρότητα

Ενα βλέμμα του (γόη) Μακρόν έφτασε για να κερδίσει τη Ζιζέλ

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των εργασιών των Ηνωμένων Εθνών για την Παγκόσμια Συμφωνία για το Περιβάλλον και σχολιάστηκε εκτενώς στον γαλλικό Τύπο
Protagon Team

Γοητευμένη από τη γνωριμία της με τον γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε η καλλονή της πασαρέλας και πρέσβειρα του ΟΗΕ, Ζιζέλ Μπουτχεν. Οι δύο τους είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν θερμή χειραψία στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο των εργασιών των Ηνωμένων Εθνών για την Παγκόσμια Συμφωνία για το Περιβάλλον.

Η στιγμή απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους, με το βλέμμα του γάλλου προέδρου στην βραζιλιάνα εκπρόσωπο του διεθνούς μόντελινγκ να ανάβει το φυτίλι του σχολιασμού από τα γαλλικά έντυπα (σκανδαλοθηρικά και μη).

H φωτογραφία του προέδρου που προκάλεσε αίσθηση στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης (Instagram)

Ενθουσιασμένη από τη γνωριμία της με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, η Ζιζέλ έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Σας ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε, Εμανουέλ Μακρόν, για την πρωτοβουλία σας σχετικά με την Παγκόσμια Συμφωνία για το Περιβάλλον. Πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε με την ιδέα “ο,τι δεν βλέπουμε, δεν υπάρχει” – δηλαδή αν δεν το βλέπουμε τότε δεν θα μας επηρεάσει. Γιατί θα μας επηρεάσει, διότι τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο είναι αλληλένδετα. Τα σκουπίδια, για παράδειγμα, που μαγικά εξαφανίζονται από τα σπίτια μας κάθε μέρα, κάπου πάνε. Πάνε σε χωματερές, ποτάμια και ωκεανούς και μολύνουν τα ψάρια, τις πηγές ύδατος και επιστρέφουν στο τραπέζι μας. Πρέπει να ξυπνήσουμε – Πρέπει να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που ζούμε, τον τρόπο που παράγουμε, τον τρόπο που καταναλώνουμε και να αλλάξουμε τις συνήθειες μας πριν να είναι αργά».

Η Ζιζέλ σχηματίζει καρδούλες για τους followers της στο Instagram: