«Ράδιο Αρβύλα η επιστροφή» - μία ακόμη, σαν τους Πυξ Λαξ, όπως εύστοχα παρατήρησε και ο Δημήτρης Σταρόβας | ΑΝΤ1
Επικαιρότητα

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει με το «Ράδιο Αρβύλα» [βίντεο]

Την «είδηση» έδωσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Πότε και πού κάνει πρεμιέρα η παρέα από τη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της πολυετούς συνεργασίας με τον ΑΝΤ1
Protagon Team

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον ΑΝΤ1 (έπειτα από 21 χρόνια συνεργασίας), ο Αντώνης Κανάκης φέρεται να είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα» στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Οχι δεν πρόκειται για κάποια φημολογία των ημερών. Αντίθετα την είδηση έδωσε ο επί χρόνια στενός συνεργάτης και φίλος του, Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σε εκδήλωση – τύπου stand up comedy μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα, συνέστησε με γενναία δόση χιούμορ, υπομονή σε όσους έσπευσαν να προεξοφλήσουν το οριστικό τέλος της τηλεοπτικής παρέας από τη Θεσσαλονίκη.

«Ευτυχώς ο Κανάκης σταμάτησε επιτέλους αυτή την εκπομπή… 15χρόνια…» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας, για να τον διακόψει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με την ατάκα: «μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις» (δείτε το βίντεο κάτω).

«Γλιτώσαμε παιδιά από τους Ράδιο Αρβύλα και τους Πυξ Λαξ! Επιτέλους!», συνέχισε καυστικά ο τραγουδιστής και ηθοποιός (κάνοντας χιούμορ για τα reunion του συγκροτήματος που συνεχώς διαλύεται αλλά πάντα επανέρχεται στη σκηνή).

«Για κανέναν μην ορκίζεσαι», επανήλθε ο τέταρτος της παρέας των Ραδιο Αρβύλα και έριξε τη «βόμβα»: «Θα ξαναγυρίσουμε του χρόνου»!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν στις οθόνες το αργότερο μέχρι τον Φεβρουαρίο του 2019 σε κανάλι-έκπληξη.