Επικαιρότητα

Aυτοκτονία στην Αττική Οδό: 16χρονος έπεσε από γέφυρα λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Στιγμές φρίκης το βράδυ της Κυριακής στο 33ο χλμ του αυτοκινητοδρόμου, καθώς το σώμα του παρασύρθηκε από διερχόμενα αυτοκίνητα. Τα ευρήματα και οι εκτιμήσεις των αστυνομικών
Protagon Team

Εικόνες φρίκης το βράδυ της Κυριακής στην Αττική Οδό, όταν έφηβος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από γέφυρα στο οδόστρωμα της Αττικής Οδού, με αποτελέσμα να παρασυρθεί στη συνέχεια από διερχόμενα αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα ο ανήλικος έπεσε από γέφυρα της Αττικής Οδού στην περιοχή του Γέρακα (στο 33o χλμ. της Αττικής Οδού) στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής.

Το σώμα του κατέληξε στην άσφαλτο στη δεξιά λωρίδα της Αττικής Οδού και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημά του λίγο πιο κάτω και αμέσως κάλεσε την Τροχαία και το ΕΚΑΒ. Ωστόσο την ώρα που ειδοποιούσε τις αρχές ο οδηγός του ΙΧ, ένω δεύτερο όχημα παρέσυρε ξανά το άψυχο σώμα του 16χρονου που κείτετο στη μεσαία λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου.

Τελικά η σορός του μαθητή παρελήφθη από όχημα της Αττικής Οδού που έσπευσε αμέσως στο σημείο, και μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο.

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο 16χρονος κατάφερε να σκαρφαλώσει στην περίφραξη που υπάρχει στη γέφυρα του Γέρακα και στη συνέχεια έκανε τη μοιραία βουτιά στο οδόστρωμα.

Μία καρδιά σχεδιασμένη στο έδαφος, στο σημείο από όπου πήδηξε στο κενό ο νεαρός, υποδηλώνει ότι ο νεαρός προέβη στο απονενοημένο διάβημα λόγω ερωτικής απογοήτευσης. Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι οι γονείς του εκείνη την ώρα δήλωναν στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης την εξαφάνισή του.