Εικόνα από το Νότιο Πάρκο στην Πάτρα | Twitter
Επικαιρότητα

Απίστευτες στιγμές (και) στην Πάτρα – πικ νικ, ποδήλατο και τζόγκινγκ κατά ομάδες στο πάρκο

Μετά τους... «στασιαστές» του καρναβαλιού, κάτοικοι της πόλης αγνοούν επιδεικτικά ξανά κάθε σύσταση και οδηγία των αρμόδιων κρατικών φορέων
Protagon Team

Προ εβδομάδων είχαν «επαναστατήσει» κατά της απόφασης ακύρωσης του πατρινού καρναβαλιού, λόγω κορονοϊού, βγαίνοντας στους δρόμους για να γιορτάσουν παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων.  Σήμερα κατέκλυσαν ξανά πάρκα και παγκάκια στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, για ένα παρεΐστικο πικ νικ, ένα χαλαρωτικό τζόγκινγκ με τους φίλους, μία βόλτα με το ποδήλατο.

Η εικόνες που μετέδωσε το Μega Channel από το Νότιο Πάρκο της Πάτρας, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, ήταν και πάλι αποκαρδιωτικές, καθώς είναι φανερό πια πως ό,τι σύσταση και να τους γίνει, όποια έκκληση και αν κάνουν οι επιστήμονες, οι αρμόδιοι υπουργοί, ακόμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, δεν πείθονται για την ανάγκη να μείνουν σπίτι.

Τι και αν ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας φώναζε «μα πόσες φορές θα το πω» (να μείνουν σπίτι)  στην τακτική ενημέρωση για τη εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα μας την Παρασκευή.

Κάτοικοι της Πάτρας χειροκροτούν επιδεικτικά στην κάμερα ενώ απολαμβάνουν το απόγευμά τους σε ένα από τα παγκάκια του παραλιακού μετώπου/ Μega
Oμαδική άθληση στην Πάτρα
Περίπατος και ποδηλατάδα στην ακτή