H τοιχογραφία του Lushlux στην οδό Πέρι στη Μελβούρνη | Photo by Scott Barbour/Getty Images/Ideal Images
Επικαιρότητα

Προβοκάτορας του γκράφιτι κάνει σέξι τις αμερικανικές εκλογές

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ τόπλες; Η Χίλαρι Κλίντον με μπικίνι και... πεσμένο - ελέω ηλικίας - στήθος; Και όλα αυτά στους δρόμους της Μελβούρνης; Είναι η νέα «δουλειά» του Lushlux
Protagon Team

Με τη ματιά του Lushlux, η υποψήφια πλανητάρχης εμφανίζεται με ένα μαγιό με την αμερικανική σημαία και το στήθος της να κυριαρχεί.

Μιλώντας στην αυστραλιανή έκδοση της Daily Mail, ο Lushlux δήλωσε ότι η εικόνα της Κλίντον βασίζεται σε μία πολύ δημοφιλή εικόνα του photoshop που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ για την τοιχογραφία της Μελάνια απλά σχολίασε ότι η υποψήφια Πρώτη Κυρία έχει κάνει γυμνές φωτογραφήσεις και στο παρελθόν.

Φυσικά υπάρχει και ένα κλείσιμο του ματιού στην προεκλογική εκστρατεία: πάνω από την εικόνα της Μελάνια υπάρχει η φράση «I ‘m with her» («Είμαι μαζί της») που είναι το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα της Χίλαρι Κλίντον.

 

Στην ανάρτησή του στο Instagram, ο εικαστικός δρόμου ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι το συγκεκριμένο έργο για τη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στην οδό Πέρι στο Κόλινγουντ της Μελβούρνης. Και τους παρακάλεσε να… μην αυνανίζονται σεβόμενοι τους περίοικους!