Η αμακιγιάριστη σέλφι της αμερικανίδας ηθοποιού που έκανε τον γύρο των social media | (Instagram/ camerondiaz)
Επικαιρότητα

Η Κάμερον Ντίαζ γερνάει όμορφα

Η 43χρονη αμερικανίδα ηθοποιός γράφει ένα βιβλίο για την ομορφιά του να... γερνάς - Το παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο: με μία σέλφι, στα σόσιαλ μίντια, χωρίς μέικαπ
Protagon Team

Το μεγάλο μυστικό, όμως, είναι η ζωή, ή μάλλον ο χρόνος που βρίσκεις σε αυτήν για να τρέξεις, να τραφείς, να επικοινωνήσεις με το σώμα σου, να αγαπηθείς και να αγαπήσεις. «Το να μαθαίνεις ότι (και πώς) μπορείς να γεράσεις όμορφα, θα σε βοηθήσει και να γεράσεις και στ’ αλήθεια ακόμη πιο όμορφα», εξηγεί η Ντίαζ στην ιστοσελίδα που έχει αφιερώσει στο σώμα και όπου όπου παρουσιάζει το δεύτερο βιβλίο της, ύστερα από το «The Body Book», που εκδόθηκε το 2013. «Αν αντιληφθείς πώς λειτουργεί το σώμα σου τότε μπορείς να δράσεις ώστε να το διατηρήσεις στην καλύτερη κατάσταση και αυτό θα σε οδηγήσει σε μία μακριά και όμορφη ζωή», γράφει η ηθοποιός που παροτρύνει τις γυναίκες να απελευθερωθούν από την εικόνα που βλέπουν ή που θα ήθελαν να βλέπουν οι υπόλοιποι.

Φυσικά τα μυστικά μίας υγιούς γήρανσης –όχι τα νευροβιολογικού περιεχομένου- τα γνωρίζουμε ήδη. Ασκηση, διατροφή, ύπνος, πολλή αγάπη, no stress. Αλλά πάντα είναι ωραίο να ακούς τις σκέψεις μίας γυναίκας που μεγαλώνει μαζί σου και ποτέ δεν είναι αρκετές οι συμβουλές. Και η ευχή με την οποία κλείνει το προσωπικό της σημείωμα στο blog της η Ντίαζ μπορεί να μιλήσει στον καθέναν: «Η ελπίδα μου για εσάς είναι να έχετε την ευκαιρία να γεράσετε».